MAGNEZIJ +LIFE
slika
POMANJKANJE
bolečine v zatilju, krči v mišicah na obrazu, vratu, v ramenih, celotni hrbtenici
mravljinčenje rok in otopelost
krči sečil, maternični krči
krči v podplatih in prstih, mravljinčenje
glavobol, vrtoglavica, slaba koncentracija, živčnost, migrena
srčne aritmije
krči v črevesju, slabost, bruhanje, driska
krči v stegnih in mečih
slika
PRISPEVA K
normalnemu psihološkemu delovanju
sproščanju energije pri presnovi in ravnotežju elektrolitov
ohranjanju zdravih kosti in zdravih zob
delovanju mišic
zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti
delovanju živčnega sistema
slika
Brez glutena in laktoze
slika
Brez umetnih barvil in brez konzervansov
slika
Primerno za vegane
slika
Telesu prijazen magnezijev citrat
slika
MG+ Life® 20 in 50 vrečk
granulat za pripravo napitka
POPOLNA FORMULA ZA ŽIVLJENJE
Prašek za pripravo napitka svežega in nežnega okusa.

Magnezij ima posebno vlogo med minerali, saj sodeluje v več kot 300 presnovnih reakcijah v telesu. Zato velja za gospodarja med minerali. Ima vlogo pri delitvi celic in je nujen za prenos dražljajev med živčnimi in mišičnimi celicami. Pomanjkanje magnezija se lahko pokaže v različnih oblikah, kot na primer izčrpanost, krči v spodnjem delu nog (mečih), utrujenost in brezvoljnost.

Prehransko dopolnilo Mg+life zagotavlja dnevne potrebe po magneziju že samo z eno vrečko na dan.
SESTAVINE
Magnezijev citrat (38,3%), pomaranča v prahu (maltodekstrin, koncentrat pomarančnega soka 4,2%), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, kalijev hidrogenkarbonat, naravna aroma pomaranče, sladilo: sukraloza, barvilo: riboflavin (B2).
OPOZORILO
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Pri bolnikih z okvaro delovanja ledvic, se prehransko dopolnilo lahko uporablja le po posvetu z zdravnikom.
slika
Brez glutena in laktoze
slika
Brez umetnih barvil in brez konzervansov
slika
Primerno za vegane
slika
Telesu prijazen magnezijev citrat
NAROČI SVOJ BREZPLAČNI VZOREC
Želiš preizkusiti popolno formulo za življenje? Izpolni spodnji obrazec in napitek svežega ter nežnega okusa, ki zadovolji potrebe po dnevnem vnosu magnezija, bo tvoj.

SPLOŠNI POGOJI IN PIŠKOTKI

Splošni pogoji

Podjetje Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o. (Stegne 21, Ljubljana, davčna št SI.: 83317414) je lastnik blagovne znamke MG+Life in je odgovorno zanjo na območju Republike Slovenije.

Uporaba in varstvo osebnih podatkov

Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotavljanja storitev in pravilno delovanje spletne strani.

Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o., lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • interne tržne raziskave
 • pošiljanje informativnih gradiv
 • obveščanje o novostih in ponudbah na spletni strain
 • obveščanje o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o.

Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o., lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o., te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta magnezijplus.si.

Privolitev za obdelavo osebnih podatkov v zvezi s prijavo na Medela plus e-novice

Pri podjetju Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o. (Stegne 21, Ljubljana, davčna št SI.: 50977750) sledimo načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR; v nadaljevanju uredba) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Potrebujemo vašo privolitev, da lahko osebne podatke, ki smo jih pridobili z vašo prijavo na naše storitve (naročilo na novičke, naročilo vzorca, sodelovanje v nagradnih igrah ipd.), uporabljamo, hranimo in obdelujemo za določene namene. Vse informacije o upravljanju posameznih privolitev najdete v nadaljevanju.

Privolitve, ki se nanašajo na prejemanje Medela plus e-novic

Z izpolnitvijo obrazca za prijavo na prejemanje Medela plus e-novic o novicah s področja zdravja in prehranskih dopolnil se uporabnik strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke. V tem primeru je to e-naslov. Podatkov, ki so potrebni za izvedbo naročila brezplačnega vzorca prek spletne strani magnezijplus.si: ime, priimek, naslov, telefonska številka, ne zbiramo, ne hranimo in ne obdelujemo.

Ob prijavi se ima uporabnik možnost strinjati z uporabo osebnih podatkov (e-naslova) v naslednje namene:

[1] (OBVEZNO) Privolitev za sledenje vašim aktivnostim in interesom na www.magnezijplus.si –  spletna stran je last podjetja Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o.:

 • Izvoz, hramba in obdelava podatkov v orodju za marketinško avtomatizacijo, ki nam pomaga kontinuirano spremljati vaše aktivnosti na spletni strani, nam omogočajo analizo uporabe spletne strani in pošiljanje e-novic prek e-pošte.
 • Vsi osebni podatki(e-naslov) se uporabljajo izključno za namene izvajanja naših storitev, anonimizirane analize ter optimizacijo našega poslovanja in niso dostopni javnosti ter jih ne posredujemo drugim osebam ali podjetjem.

[2] (OBVEZNO) Privolitev za prejemanje storitve novic o aktualnih novostih velja do preklica in obsega:

 • uporabo podatkov za pošiljanje e-novic o aktualnih zdravstvenih vsebinah
 • uporabo podatkov za občasno pošiljanje ostalih vsebin,
 • izvoz, hrambo in obdelavo podatkov v orodju za marketinško avtomatizacijo, ki nam omogoča pošiljanje teh novičk
 • obdelavo podatkov s psevdonimizacijo (tako, da jih ni mogoče pripisati specifičnemu posamezniku)

[3] (OPCIJSKO) Privolitev za prejemanje personaliziranih obvestil in ponudb velja do preklica in obsega:

 • uporabo podatkov za neposredno trženje
 • ponovno ciljanje na platformah za digitalno oglaševanje (Facebook, AdWords …) z namenom predstavitve Medela plus izdelkov
 • izvoz in obdelavo podatkov v orodjih za digitalno oglaševanje (uporaba e-pošte za pripravo anonimiziranih segmentov uporabnikov, v tem primeru e-pošte ni mogoče pripisati specifičnemu posamezniku)
 • obdelavo podatkov s psevdonimizacijo (tako, da jih ni mogoče pripisati specifičnemu posamezniku)

VAŠE PRAVICE NA PODLAGI DANIH PRIVOLITEV

Posameznik lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva, da stalno ali začasno preneha z uporabo njegovega e-naslova v prej navedene namene. Takšno zahtevo lahko kadarkoli naslovi na e-naslov info@magnezijplus.si in podrobno navede, katere privolitve želi preklicati.

Poleg tega ima tudi naslednje pravice:

 • pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so bili zbrani v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev
 • pravico do popravka netočnih podatkov, zbranih v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev
 • pravico do »pozabe«, torej izbrisa vseh podatkov, če so izpolnjeni pogoji iz 17. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov
 • pravico do prenehanja uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno s profiliranjem
 • pravico do avtonomnega odločanja o uporabi osebnih podatkov, ki temelji na avtomatizirani obdelavi
 • pravico do vložitve pritožbe proti upravljavcu osebnih podatkov pri nadzornem organu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

Postopek uveljavljanja pravic

Seznanjen/a sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca na e-naslov info@magnezijplus.si.
Seznanjen/a sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.
Seznanjen/a sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Strinjanje s pogoji uporabe

Z naročilom brezplačnega vzorca na spletni strani se strinjate, da podjetje Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o., zbira podatke na način in v namene, ki so opisani v tej izjavi.

Za naročilo brezplačnega vzorca na spletni strani mora uporabnik navesti podatke za naročilo:

 • Ime in priimek(*)
 • Naslov(*)
 • Poštna številka(*)
 • Kraj(*)
 • Država(*)
 • E-mail(*)

Naročanje brezplačnih vzorčkov

V trenutku, ko uporabnik potrdi oddajo naročila na spletni strani www.magnezijplus.si, spreminjanje podatkov o uporabniku ni mogoče.

 • Brezplačni vzorec se lahko naroči samo enkrat za eno gospodinjstvo.
 • Brezplačni vzorci se dostavljajo v primeru, da uporabnik ob naročilu oz. registraciji posreduje vse zahtevane podatke, ki morajo biti točni in pravilni. Nepopolna in nepravilna naročila brezplačnih vzorcev se ne obravnavajo in se ne dostavljajo.
 • Vzorec ni obvezujoč in za uporabnika oz. naročnika ne predstavlja nobenih obveznosti.
 • Z registracijo na spletni strani www.magnezijplus.si in / ali naročilom brezplačnega vzorčka se uporabnik strinja s prejemanjem oglasnih sporočil po e-pošti. Uporabnik se strinja, da njegove podatke, ki nam jih je posredoval, uporabljamo za interno obdelavo. Obravnavali jih bomo zaupno v skladu z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Komunikacija

Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o., bo z uporabnikom stopil v stik prek sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Morebitna vprašanja o zgoraj navedenih izjavah in pogojih ter načinu poslovanja spletne trgovine pošljite na elektronski naslov info@magnezijplus.si

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Piškotke lahko kadarkoli odstranite ali brskalnik nastavite tako, da ne dovoli njihove namestitve.
Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen, ki se nanaša na piškotke in podobne tehnologije, je bil spremenjen z Direktivo 136/2009.

Kaj so piškotki in zakaj jih spletna stran potrebuje

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:

 • ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek
 • življenjsko dobo piškotka
 • vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek.
Na spletnem mestu, vrednem zaupanja, lahko tako piškotki obogatijo izkušnjo. Lahko pa so piškotki uporabljeni tudi na načine, ki pomenijo poseg v posameznikovo zasebnost. Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, le za trajanje seje brskanja ali pa veliko dlje.

Katere piškotke uporabljamo na strani in zakaj

Na spletni strani uporabljamo izključno piškotke, ki so dovoljeni v skladu z zakonom. Uporabljeni so le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje te spletne strani. Za beleženje statistike obiskanosti strani uporabljamo sistem, ki zapiše le sejni piškotek in ne sledi vašemu nadaljnjemu vedenju na spletni strani oz. v povezavi z drugimi stranmi. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z rabo v nadaljevanju opisanih piškotkov.

Katere piškotke lahko uporablja ta spletna stran

Lastni piškotki, ki so lahko začasni, trajajo le med sejo brskanja uporabnika in so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na spletnih straneh. Trajnejše piškotke uporabljamo za shranjevanje in uporabo informacij, ko uporabnik naslednjič obišče to mesto, ter za spremljanje obiska.

Drugi piškotki izvirajo od drugih, partnerskih spletnih mest Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o., za spremljanje obiska in statistiko na svojih spletnih straneh uporablja analitično programsko opremo Google Analytics.

Za prikazovanje svojih videooglasov ali drugih videovsebin na spletnem mestu uporabljamo tudi spletni servis YouTube (Google Inc.). Piškotek servisa YouTube se na uporabnikovo napravo naloži šele po tem, ko uporabnik sproži video.

 1. Lastni piškotki spletnega mesta
 2. Piškotki zunanjih spletnih strani/servisov

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov nastavite tako, da piškotkov ne sprejemajo.
Za informacije o zmožnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate svoje nastavitve.

Upravljalec piškotkov na spletnem mestu:

Medela plus, distribucija in prodaja, d.o.o., Stegne 21, Ljubljana, Slovenija

Vsi pogoji poslovanja, ki so zapisani na spletni strani, so veljavni v vsakem trenutku. Pridržujemo si pravico, da te pogoje brez predhodnega obvestila tudi spremenimo.